OM REKLAMPARADISET

Reklamparadiset grundades under 2009 som en designstudio med fokus på corporate design och brand management och sammanföra alla delar av en klassisk reklambyrå. Vid behov samarbetar företaget med ett nätverk av specialister och kan därmed kombinerar sitt kreativitet med alla element som behövs för att hitta målanpassade lösningar och fullservice för kunden.

IDÉ OCH STRATEGI

Vår huvudprodukt… kreativa idéer. REKLAMPARADISET utvecklar lämpliga strategier åt sina kunder som kommunicerar varumärke, produkt eller tjänst på ett optimalt sätt. Vi skapa uppmärksamhet och intresse för att kundens projekt hittar sin målgrupp.

KVALITET OCH OBEROENDE

REKLAMPARADISET tror på kvalitet och oberoende. För varje uppgift finns det specialister. Genom vårt nätverk av experter, tryckerier och partnerföretag kan vi erbjuda full service för stora och mindre projekt. För kunderna innebär det större flexibilitet och mer effektivitet.

ALLT FRÅN EN KÄLLA

REKLAMPARADISET hjälper sina kunder att möta de individuella kraven för marknadsföring som varje projekt innebär. Oavsett om det handlar sig om corporate design, brand management, broschyr eller webbsida. Vi ta hand om kunden från design till färdig produkt samtidigt att vi hela tiden också ha en tanke på målgruppen och projektets budget.


VI KÄMPAR FÖR DINA PROJEKT

REKLAMPARADISET är din partner vad gäller corporate design, brand management, marknadsföring och tryckproduktion. Behöver du en webbsida, planerar du en större kampanj, önskar du kläder eller pappersreklam? Vi fixar det åt dig!

– Design och produktion av reklamartiklar t.ex. flaggor, kataloger, visitkort…
– Projekt på svenska, engelska och tyska.
– Layout och design av webbplatser.
– Konception till utvidgning av ditt utbud eller dina produkter och tjänster.
– Marknadsföring av projekt med individuella lösningar.
– Bra priser och transparent kostnadsutveckling.
– Mer än 16 år erfarenhet i reklambranschen…